Ben jij op zoek naar een marketingbureau in Helmond?

Ben jij op zoek naar een marketingbureau in Helmond? Dan ben je aan het juiste adres! Clickbeet is een marketingbureau uit Helmond die gespecialiseerd is in social media marketing. Wij helpen bedrijven te groeien door middel van exposure op social media.  De kracht van social media marketing is dat de resultaten direct, meetbaar en schaalbaar zijn.  Dit maakt het voor de MKB-sector een hele interessante vorm van marketing die niet mag ontbreken in jouw marketingmix!

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in marketing voor het MKB. Waarom alleen het MKB? Omdat dit de hardwerkende ondernemers zijn waar je écht het verschil kunt maken! Voor wat voor soort ondernemers is social media marketing interessant? Voor vrijwel alle lokale bedrijven in zowel B2C als B2B. Tegenwoordig is iedereen wel te vinden op social media. De platformen verschillen per doelgroep, maar je kunt op social media iedereen (en zijn oma) bereiken!

Waarom voor Clickbeet kiezen?

Dit zou je eigenlijk aan een van onze klanten moeten vragen. Maar goed, onze kernwaarden zijn: expertise, transparantie, betrokkenheid, creativiteit en flexibiliteit. Clickbeet bestaat uit twee personen waardoor de lijntjes met onze klanten erg kort zijn. Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke aanpak en behandeling. Wij geloven dat je pas kunt uitblinken als je op één ding focust. Daarom zijn wij gespecialiseerd in social media marketing.

Welke diensten biedt Clickbeet aan?

Wij zijn gespecialiseerd in social media en alles wat daarbij komt kijken. Voor de volgende diensten kun je bij ons terecht.

  • Social media marketing/advertising
  • Social media training
  • Content creatie
  • Chatbot marketing

Kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Top! Wij zijn ook ontzettend benieuwd naar jouw verhaal als ondernemer. Een kennismakingsgesprek en een kop koffie kan nooit kwaad! 🙂