OVER ONS

Wie zijn wij

Clickbeet is een marketing agency gespecialiseerd in social media marketing voor MKB bedrijven. Clickbeet staat voor direct meetbaar resultaat. Klanten waar wij met name mee werken zijn webshops, makelaars, recruitment agencies, sportscholen, festivals en restaurants.

De kernwaarden van Clickbeet zijn: transparant, resultaatgericht en creatief. Dit roepen we niet alleen, wij ademen dit. Door onze jaren lange ervaring hebben wij de juiste kennis in huis om tot een goede strategie te komen die zich vertaald in een winstgevende campagne.

Alex Tsolodimos

Alex Tsolodimos

Testimonials

Charles 

Clickbeet heeft voor mij een funnel opgezet waardoor ik potentiële kandidaten niet zelf hoef te benaderen. Deze komen naar mij toe. Dit scheelt mij enorm veel tijd waardoor ik mijn werk veel efficiënter kan doen en kan opschalen. Kortom, echt super!

Eigenaar Guidewell

Testimonials

Michael  

De jongens van Clickbeet hebben ons goed geholpen met het in kaart brengen van de customer journey en op basis daarvan een campagne plan gemaakt. We hebben in de eerste test maand positieve ROAS gedraaid. Bij Polvo zijn we erg tevreden over zijn plan van aanpak. Een fijne partner om mee samen te werken! 

Database marketeer Polvo B.V. 

Testimonials

 

Joris

Alex van Clickbeet heeft ons, Nilsberg, geholpen met het kickstarten van ons zakelijk social media gebruik. Hij heeft ons cruciale handvatten gegeven en deze ook direct samen met ons gekoppeld aan de praktijk door ter plekke een eerste social media campagne uit te rollen. Dankzij Alex hebben we als beginnende onderneming ook op gebied van online communicatie een belangrijke professionaliseringsslag weten te maken. 

Eigenaar Nilsberg 

 

Direct meetbaar resultaat.